Handelsbetingelser

Leveringstid og transport

Ved ordrer på minimum kr. 400,- er det muligt at få leveret dine varer i hele storkøbenhavn. Prisen på levering er fra 50,- Vi leverer varerne med vores egne kølebiler.

Du har mulighed for at vælge det leverings interval der passer dig bedst.

Levering af varer fra Slagter Lunds Webshop anses for sket, når kunden har fået varen leveret. Alle bestillinger der ønskes leveret, sendes med én af Slagter Lunds egne chauffører, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem kunden og Slagter Lund.

Vær opmærksom på at service fra catering skal leveres tilbage rengjort senest 3 hverdage efter brug. Servicen kan afleveres i butikken på Peter Bangs Vej eller på Jægersborg Alle.

Slagter Lund – Reklamation

Hvis dine varer mod forventning ikke til fulde lever op til dine forventninger, bedes du gøre os opmærksom på dette indenfor 24 timer efter du har modtaget varerne.

Fortrydelsesret

Kundens ønske om brug af fortrydelsesret, skal være os i hænde senest dagen inden levering (dette gælder ikke cateringordrer, da vi ikke modtager ændringer til disse senere end 3 dage inden arrangementet.)
Da vi handler med ferske og friske fødevarer af højeste kvalitet, forbeholder vi os ret til ikke at yde nogen former for fortrydelsesret efter varerne er leveret.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er muligt at se din afgivne ordre på vores website, efter du har afgivet ordren ved at logge ind på din konto.

Pris og betaling

Alle priser hos Slagter Lund – på web-adressen slagterlund.dk er inkl. moms, men ekskl. fragt. Alle priser er lig med priserne i de fysiske butikker.

Ændring af webshopordrer kan kun foretages og er kun gældende ved fremsendelse af mail til: [email protected]

Slagter Lund forbeholder sig ophavsretten til alle billeder og al tekst på dette site.

Copyright © 2024 Slagter Lund ApS.